• Брза монтажа
  • Започни свој бизнис
  • Зближи се со природата
  • LED осветлување

Ви го претставуваме nommad

Нашиот нов и уникатен проект којшто нуди огромни и безбројни можности за изградба на совршениот дом во природа, притоа заштитувајќи ја животната средина. Доколку го изберете НОММАД, изградбата на дом во вашата посакувана локација, никогаш нема да биде полесна. Заштедете време и пари на административни формалности. Само уживајте, релаксирајте се и изберете го Номад како решение на сите ваши проблеми и инвестирајте паметно. Вашиот дом во природа ве очекува и животната средина Ви е благодарна.

Модулот Номад може лесно и брзо да се инсталира на секој слободен простор, без комплицирани процедури. Причината за тоа е бидејќи самиот модул е модерен и луксузен самоодржлив контејнер, кој ги збогатува и облагородува природата и јавните површини, без да ги оштетува. Нашата компанија го носи модулот со камион на посакуваниот плац и го инсталира. Изградбата на куќа никогаш не звучела полесно, но во овој случај е реалност.

Една од најдобрите предности што ги нуди овој проект е тоа што модулите имаат можност да се мултиплицираат. Ако модулот од 27м2 не ги задоволува вашите потреби и сакате нешто повеќе, ја имате едноставната можност да додадете уште еден модул и да добиете мала, флексибилна и добро организирана семејна викендичка. Исто така , можете да додавате колку што сакате модули, во зависност од вашите потреби без никакви дополнителни компликации.

nommad business

Нашиот концепт е одлична шанса и за хотелските објекти коишто располагаат со голем земјишен простор да ги зголемат своите капацитети и да им понудат на гостите нови и уникатни содржини. Со својот минималистички и софистициран дизајн, овие модули одлично се вклопуваат во градските урбани јадра и нудат многу бизнис можности, а притоа без да го затворат јавниот простор.

Брза монтажа

СОЧУВАЈ ЈА ПРИРОДАТА, БИДИ НОМАД!

За првпат во Македонија нов, луксузен, модуларен концепт

  • - Ги исполнува потребите на модерниот животен стил
  • - Номад е енергетско ефикасен, еколошки, издржлив, разградливи материјали, самоодржлив, "мебел по нарачка"
  • - Енергетско ефикасни лед осветлувања и смартхауз систем за електрична енергија